UUSI SUUNNANNÄYTTÄJÄ AUTONOMISESSA SIIVOUKSESSA

ECOBOT Scrub 75 on autonomisen puhdistusrobotiikan uusi johtaja. Gaussian Robotics teki tiivistä yhteistyötä johtavien siivouspalvelujen tarjoajien ja rakennusten omistajien kanssa kehittääkseen täysin ennennäkemättömän siivousrobotin, joka puhdistaisi kulmat, olisi pieni mutta tehokas ja mahdollistaisi sekä manuaalisen että autonomisen käytön. 

Tämä on Scrub 75Tuottavuus

Scrub 75 käyttää kolmea anturijärjestelmää, LIDAR, 3D-syvyyskameroita ja ultraääni-antureita, saavuttaakseen puhdistuksessa 99%: n  "peittoalueen". Tämä eliminoi käsin tehtävien töiden tarpeen ja vapauttaa henkilökunnan työskentelemään tärkeämpien asioiden parissa.

Lithium akku, 6 tunnin akunkesto

Jopa 3x nopeampi kuin muut siivousrobotit

Kulmien ja reunojen puhdistus jopa 4cm päästä seinää

Helppokäyttöinen

Scrub 75 vie arvaukset pois robottisiivouksesta. Ecobotin kartoitukseen ei tarvita insinööriä eikä pohjakuvia, vaan se tekee kaiken itse ja yhdelle kartalle voidaan kartoittaa yli 100 000 m2. Hälytys ja raportointi - toiminto varoittaa alueista, jotka ovat tukossa tai joihin ei pääse puhdistusta varten. Ilmoituksen saat joko sovellukseen, tekstiviestillä tai sähköpostitse. Painikkeen painalluksella Scrub 75 siirtyy manuaaliseen käyttöön, jos siistijä haluaa puhdistaa joitain alueita itse tai koneen siirtämistä varten.

Manuaalinen tai autonominen puhdistus nappia painamalla

Hälytys ja raportointi toiminto

Helppo ja nopea kartoitusjärjestelmä


Tehokas

Luokan johtava 3000 m2/h siivoustehokkuus. Scrub 75 säästää sekä aikaa että rahaa.


Luokkansa johtavaa kartoitusalue sekä puhdistusnopeus

Nopea ja helppo huoltaa

TurvallisuusYmpäristöystävällinen

Ecobotin 4-vaiheinen vedensuodatus yhdistettynä tehokkaan Lithium akun 6 tunnin työskentelyaikaan mahdollistaa n. 18000m2 puhdistamisen yhdellä latauksella, ja kaiken lisäksi ilman kemikaaleja. 

Vedensuodatus 

Scrub 75: n 4 vaiheisen veden suodatusjärjestelmän avulla voi vähentää kuukausittaista vedenkulutusta jopa 6000 litralla.

Luontoa kuormittamaton puhdistus

Ecobot ei käytä lainkaan kemikaaleja ja säästää näin ympäristöä. Kemikaalittomassa puhdistuksessa ei myöskään jää minkäänlaisia jäämiä pinnoille.

Tekninen yksinkertaisuus

Mikään ei olisi huipputeknologiaa, jos sitä ei olisi tehty yksinkertaiseksi. Suunniteltu yhteistyössä siivouspalvelujen tarjoajien kanssa, joilla on yli 100 vuoden kokemus toiminnasta. Käyttäjäystävällinen ja suomenkielinen puhelin/tablet-käyttöliittymämme palvelee siivousyrityksiä erilaisista koulutustaustoista riippumatta, kaikilla tasoilla ja kaikissa ikäryhmissä.

Edut

Ecobot on siirtänyt siivouksen aivan uudelle tasolle alan johtavalla tekniikalla. 

Tuloksellisuus

Yksi Ecobot vapauttaa 2-4 työntekijälle aikaa vaativimpien puhdistustehtävien hoitoon.

Vastuullisuus

Automatisoitu raportointi varmistaa, että kaikki työtehtävät otetaan huomioon.

Ympäristöystävällisyys

Ecobot minimoi veden ja puhdistusaineiden käytön.

Saavuttavuus

Puhdistettavan alan 99%: n "peittoaste" alan johtavalla kulma- ja reunapuhdistuksella.

Kannattavuus

Lisää kannattavuutta parantamalla työn sujuvuutta ja vähentämällä työaikaa.

Asiakastyytyväisyys

Tarjoat poikkeuksellista palvelua alan johtavan tekniikan avulla, ja voit parantaa siivoustyön laatua sekä raportointia.

Varaa esittely


Lataa esite alla olevasta linkistä